Mulla ideoita on

Olen hyvän aikaa jo miettinyt kaikenlaisia ideoita kaiken mun vapaa-ajan kuluttamiseksi, mutta… Mä kun oon tiimityöskentelijä, pitäs ensin löytää ihmisiä ympärille jotka olis kiinnostuneet samanlaisesta toiminnasta.

Esimerkiksi showpainiaiheinen subreddit tai mikä lie on vissiin tuorein idea, joka mulla on, mut se on jääny taka-alalle, koska en tahdo keksiä nimeä kyseiselle keskustelualueelle, vai miksikä noita reddittejä vois kutsua… Saa nähdä, onnistunko koskaan siitä ideasta saamaan mitään aikaiseksi.

Toisaalta voisin myös yrittää kokeilla, jos ihan kunnon keskustelualue ottais tuulta alleen, kun tällä domainilla kuitenkin on 25gt tilaa ja mä en todennäköisesti koskaan tule sitä täysin hyödyntämään… Tai mistä sitä tietää, mitä tässä keksii, ellei sitten tee sitä kaikista radikaaleinta päätöstä ja kuoppaa tätä internetin nurkkaa lopullisesti. Vähän liikaa taas kaikenlaisia rahareikiä, ja tulot meinaa kärsiä kun tää uus hallitus meinaa leikata sosiaalitukia/-etuuksia oikein rankalla kädellä. Töihinkään ei kohta viitsi mennä, kun työttömyyspäivärahan suojaosa on suunnitelmissa ottaa pois.

Pelaamisen striimaamistakin oon (taas vaihteeksi) harkinnut aloittavani, mutta jostain syystä se lähtee yskien käyntiin. Kyllä mä tässä taannoin melkein kymmenen tuntia pidin lähetystä päällä, mut eipä katsojia hirveesti ollu. En sitten tiedä, onko se liian paljon vaadittu vielä tässä elämäntilanteessa. Hiljaa hyvä tulee, vai miten se nyt meni.