On muuten vaikea keksiä aihetta

Mun tekis mieli kirjoittaa useampikin raivoa tihkuva kirjoitus siitä, kun viikonloppuna satuin Facebookissa näkemään oikealla olevan kuvan lööpistä, jonka artikkeli on MAKSUMUURIN TAKANA. Ei jumalauta. Enkä mä osaa päättää, kumpi vituttaa enemmän. Maksumuuri, vai sekö että kokkarikansanedustaja on tota mieltä… Oletettavasti.

Olisi ihan kiva tietää, että millä logiikalla leikkausten kuuluu kohdistua pienituloisiin, mutta sitä nyt en todennäköisesti tule saamaan selville, koska maksumuuri. Eikä huvita alkaa mun pienistä tuloista maksamaan IL Plussaa edes kuukaudeksi, vaikka saisihan sillä todennäköisesti hyvää sisältöä tänne aikaiseksi, kun kirjoittelisi sitaatein maksumuurin takana olevista mielenkiintoisista artikkeleista. Tiedä sitten, että kauan sitäkin jaksaisi, kun tällä hetkellä motivaatio ja kaikki hieman hukassa sekä unirytmikin päin helvettiä.

Tän blogin herättämisellekin oli olemassa joku jännä syy, mut en nyt tässä väsymystilassa muista että mikä sekin oli… Kai se aikanaan palaa, kunhan täs elämä alkaa palailla raiteilleen.